Välj en sida

Bostadsrättsförening

Solbrinken

Stilrena hem av hög kvalitet

Om Solbrinken

Brf Solbrinken består utav 12 moderna marklägenheter. Här fokuserar vi på stilrena hem av hög kvalitet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en känsla av rymlighet och ljus. Golvvärmen slingrar sig genom hela lägenheten så att du är varm och go under vinterhalvåret. Samtliga lägenheter har en area om 81 kvm och består av tre rum och kök. 

I det här projektet samarbetar vi med Reformhus i Hässleholm. De, precis som vi, värnar om miljön. Reformhus specialiserar sig på energisnåla hus. Något som gynnar både miljön och din ekonomi.

Som alltid när vi bygger nytt, förvärvar fastigheter och hyr ut bostäder har vi även i detta projekt ställt oss frågan; hade vi kunnat tänka oss att bo här? Vi varken säljer eller hyr ut något som vi själva inte kan stå för. När du flyttar in i våra fastigheter vill vi känna oss trygga med att vi förmedlat en oas till dig och din familj. En plats där ni känner er trygga, kan återhämta er och växa. 

Antal lägenheter

Sålda lägenheter

Infyttning

Fakta

 

ANTAL BOSTÄDER:12 st
BOAREA81 kvm
TOMTAREA300 kvm
BOSTADSTYPLägenhet
PRIS1 295 000 – 1 895 000 kr
AVGIFT3 656 – 5 232 kr
INFLYTTNING2021 Q4
ANTAL RUM2 – 4 rum
UPPLÅTELSEFORMBostadsrätt

 

Andra projekt

Bostadsrättsförening Artilleristen

Brf Artilleristen

En perfekt balans mellan gemenskap och rofyllda naturområden. Här bygger vi 20 stycken bostäder med högt i tak och omsorgsfullt utvalda material. Brf Artilleristen är belägen en behaglig promenad från vackra Finjasjön och omgivet av lummig grönska. Några minuter med bussen tar dig in till Hässleholm centrum där du hittar mataffärer, skolor, bibliotek och mysiga kaféer.