Välj en sida

Om Bolius Bygg AB

Det lilla bolaget med det stora hjärtat.

Vår historia

Bolius Bygg och Bolius Fastigheter grundades 2017 av Fredrik Segreland, Jonas Zetterman och Martin Johansson. Målet då var att förvärva hyresrätter och försöka hitta lite mark som vi kunde exploatera. Detta resulterade i att vi till dags dato har byggt nästan 85 lägenheter sedan 2019, både hyresrätter för egen förvaltning och bostadsrätter.

Vi har alla vår bakgrund i servicebranschen och har därmed en lite annan syn och erfarenhet som vi tagit med oss in i fastighets- och byggbranschen. Vi har varit egenföretagare och suttit med i ledningsgrupper för internationella bolag. Vi förstod ganska snart att vi besatt en unik kompetens med både storföretagande och småföretagande i bagaget som gjort att vi navigerat bra mellan såväl kommunrepresentanter och entreprenörer som hyresgäster. Vi har byggt både som totalentreprenörer och som underentreprenörer till ett sammanlagt värde på cirka 250 miljoner kronor.

Våra anställda i byggbolaget besitter en bred kunskap och lång erfarenhet inom bygg och entreprenad. Vi kännetecknas av noggrannhet, tillförlitlighet, transparens och ordning och reda. Vi har gott renommé som fastighetsutvecklare, byggentreprenörer och hyresvärdar.

Detta gör Bolius Bygg

Vi bygger….